Blue Print Blogg

Ryssfolkets webbtidning

Jag har nu lagt in fyra olika kategorier för inläggen i bloggen. Det är avel, hälsofrågor, utställning och övrigt. De ligger till höger om den stora rutan där själva inlägget skrivs.
Maria Yngvesson/webbmaster

Hej!

Vill informera er alla om att jag den 13 januari ögonlyste Claras kull. Ungarna var då bara 10 veckor gamla och att ögonlysa så små katter gick alldeles utmärkt. De fyra små var lugna och fina och kunde undersökas utan några som helst problem. Resultatet var också glädjande – allas ögon var helt utan anmärkning.  Jag är givetvis glad för mina små pionjärer och vill dela med mig av mina erfarenheter. Inga problem alltså och man behöver absolut inte oroa sig för undersökningen.

Hälsar, Kaija S*Koroleva

Ryssfolket hälsar alla medlemmar välkomna till vår gemensamma blogg som vi hoppas skall bli till nytta och nöje för oss alla. För att kunna skriva inlägg eller kommentarer på bloggen krävs att du är inloggad. Inloggningsuppgifter får du som är medlem i Ryssfolket genom att kontakta vår webmaster Maria Yngvesson .
Tänk på att inlägg/kommentarer inte syns direkt när de har skrivits eftersom de skall förhandsgranskas innan de publiceras.