Välkommen till Blue Print Blogg, Ryssfolkets nya webbtidning.

Det är vårt gemensamma forum där klubbens medlemmar kan få artiklar, fotografier och aktuella nyheter publicerade. Här finns även en blogg där man själv kan göra inlägg och kommentarer.

lukashleonidgenomskinligVi hoppas att den här webbtidningen skall bli till glädje för oss alla. Vårt forum blir vad vi medlemmar tillsammans gör det till och vår förhoppning är att det fylls med intressant information och givande diskussioner om vårt stora intresse katter och Russian Blue-katter i synnerhet.

Naturligtvis är det viktigt att vi visar tolerans och respekt för varandra när vi skriver. När det gäller vår blogg gäller samma pressetiska regler för den som för press, radio och TV. Pressetiska regler
Vi kommer därför att förhandsgranska inlägg och kommentarer innan de publiceras. Vår ansvarige utgivare är juridiskt ansvarig för allt som står på bloggen.

För att kunna göra inlägg eller kommentarer på bloggen krävs det att ni är inloggade. Kontakta vår webbmaster Maria Yngvesson för att få era  inloggningsuppgifter. När det gäller allt annat material ni vill få publicerat skickar ni det till ansvarig utgivare Christina Linder.